Kumaş ile nakışın bir aradaki zarafetini sunmak istiyorum.El emeklerimi sizinle buluşturmak dileğimle.. El emeği, kişisel bakım ve ev bakımı hakkında bilgilerimi de sizinle paylaşacağım. Ayrıca Amway ürünleri hakkında da bilgilenmiş olacaksınız.

27 Eylül 2011

L.O.C (Liquid Organic Cleaner)

L.O.C (Liquid Organic Cleaner)

Konsantre Organik Sıvı Temizleyici

L.O.C biyolojik olarak çözünebilen,yüzey aktif maddeler içeren,çok amaçlı,tüm yüzey temizliğinde kullanılabilen konsantre sıvı temizleyicidir.



ÖZELLİKLERİ


Konsantre formül:İhtiyaca göre sulandırılarak kullanılır.1 litre L.O.C ile 133 litre temizlik solüsyonu elde edilebilir.



Hindistan cevizi yağı ve türevleri içerir.Eşyalardaki yağ lekelerini çıkartacak kadar güçlü,saf olarak cilde sürülebilecek kadar nazik organik içerikli hafif bileşiklerden oluşmuş çevre dostu bir üründür.



Çok yönlü kullanım.Zemin,duvar,mermer,kapı,ahşap,dolap,tüm yıkanabilen yüzeyler,cam,porselen ve çelik temizliğinde,leke çıkartma işleminde kullanılır.



KULLANIM ALANLARI



1.Cilde bulaşan motor yağı,ayakkabı boyası,zift,mürekkep gibi çıkarılması zor leke ve kirler üzerine saf olarak sürünüz.Hindistan cevizi yağı içermesi nedeniyle cildi kurutmaz ve zarar vermez.Bir süre bekledikten sonra bir bez ile cilt üzerindeki lekeyi temizleyiniz.



2.Silinebilen ve yıkanabilen yüzeylerin temizliği için 2 litre(1/2 kova) suya 1 pompa (3ml) L.O.C kullanılır.450 amway püskürtme şişesi ile yapılacak uygulamalarda(fayans,lavabo,küvet vb.) 1 pompa L.O.C kullanılır.Uygulamalardan sonra,yüzeylerin durulanmasına gerek yoktur.



3.Mobilya temizliğinde.Ağaç canlı bir malzemedir.Su ile inceltilen L.O.C hindistan cevizi yağı içermesi nedeniyle elde edilecek temizliğin yanı sıra mobilyaların bakımının yapılmasını da sağlar.



4.Ziynet eşyalarının temizliği için;1 kase (500ml) sıcak su içine 1 pompa L.O.C konularak elde edilen solüsyon kullanılır.Bu karışım içine konulan ziynet eşyaları 1 gece bekletilir.Ertesi gün sudan çıkartılır ve durulanır.



5.Ütülemede kolaylık.Amway püskürtme şişesindeki suya konulan 1-2 damla L.O.C ütüleneceklerin üzerine püskürtülür ve kolaylıkla ütü yapılmasını,kırışıklıkların daha kolay açılmasını sağlar.



6.Otomatik çamaşır makinesında kullanım.Çamaşır makinesı içine yıkama öncesinde konulacak 2 pompa L.O.C kireçli suyun etkisini azaltacaktır.Bunun sonucunda çamaşırlarda daha iyi temizlik elde edilirken,aynı zamanda çamaşır makinesının kireçlenmesi önemli ölçüde önlenmiş olacaktır.



7.Yünlü ve ipekli gibi nazik giyim eşyalarının yıkanmasında.Makinede yıkama yapılıyorsa,2 pompa L.O.C ,elde yıkama yapılıyorsa 7 litre suya 5 pompa L.O.C kullanılır.



8.Tuvalet temizliğinde 1 ölçü L.O.C,1 ölçü su ve 1 ölçü sirke amway özel kapaklı şişede karıştırılarak güçlü ancak zehirli olmayan bir tuvalet temizleyicisi elde edilebilir.



9.Leke çıkartma.Kan,ruj,çimen,mürekkep,tükenmez kalem,zift,motor yağı,ayakkabı boyası gibi zor lekelere saf olarak sürülür.Bir süre lekeye işlemesi beklenir.Sonra silinerek veya yıkanarak yüzey temizlenir.



L.O.C kullanımında yardımcı uygulama ürünleri: Amway pompa, Amway özel kapaklı şişe, Amway tabanca püskürtücülü şişe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benim için sizin fikirleriniz önemli...