Kumaş ile nakışın bir aradaki zarafetini sunmak istiyorum.El emeklerimi sizinle buluşturmak dileğimle.. El emeği, kişisel bakım ve ev bakımı hakkında bilgilerimi de sizinle paylaşacağım. Ayrıca Amway ürünleri hakkında da bilgilenmiş olacaksınız.

11 Aralık 2013

Bloglovin'deyim!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/6343795/?claim=6s6b3enkyqw">Follow my blog with Bloglovin</a>

10 Aralık 2013

KOT ÇANTA

Kot çanta

Kot kumaş üzerine ekose kumaşları aplike yaparak biraz daha hareketlilik katmak istedim. Sapında da iki kat kumaş kullandım. Kızım görünce ben kullanırım dedi ve aldı. İyi günlerde kullansın. Siz de dikmek isterseniz örnek olsun istedim. Kolay gelsin...





3 Aralık 2013

KALICI ETKİ

Kalıcı etki

Bakımlı eller için Nemlendirici El ve Tırnak Bakım Kremini keşfedin!

Yeni biri ile tanışıldığında dikkati ilk çekenin eller olduğu söylenir. Elleriniz, yaşınız da dahil olmak üzere kim olduğunuz ile ilgili ipuçları verir. Bakımlı, sağlıklı görünen eller de bu nedenden dolayı önemlidir, tabii arkadaşlarınız, aileniz ve potansiyel müşterileriniz üzerinde iyi ve kalıcı bir etki bırakmak istiyorsanız.

Ellerinizi şımartın

Mevsim veya yaşınız önemli değil, eğer bakımlı ellere sahip olmak istiyorsanız Amway, Argan Yağı ve E Vitaminli yeni HAND SERIES Nemlendirici El ve Tırnak Bakım Kremi ile yardımınıza koşuyor. Bu yeni krem, tırnaklarınız ile birlikte elinizin üzerindeki hassas cildin bakımını üstleniyor ve her türlü hava koşulunda kuru elleri anında nemlendiriyor. Nem, cildinizin daha genç görünmesi için ihtiyaç duyulan en önemli faktörlerden bir tanesidir.

Mükemmel bir aksesuar

Yeni HAND SERIES Nemlendirici El ve Tırnak Bakım Kremi, sadece ellerine özen gösterenler için mükemmel bir ürün değil. Krem aynı zamanda, şık ambalajı ile tek başına kalıcı bir izlenim bırakmak üzere özel olarak tasarlanmış. Her bir set içerisinde taşınması kolay üç adet 30 ml'lik tüpler bulunuyor, bu da Hand Series ürünlerini, kişisel el bakımı ürünleri arasında ilk sıraya yerleştiriyor. Gerçekten de çok kullanışlı ve seyahat esnasında bile büyük bir şişe taşımak yerine kolaylıkla el çantasına veya bavula konulabilir. Sadece bu kremlerden birini alın ve yolunuza çıkın!
Ayrıca, tüplerin her biri üzerinde bulunan kalp şeklindeki zincirler de oldukça şık ve pratik birer aksesuar.

İki ana bileşen

Yeni tarif içerisinde renklendirici bulunmamaktadır, ana bileşenleri Argan yağı ve E Vitaminidir:
  • Argan yağı – aynı zamanda sıvı altın olarak da adlandırılmaktadır – en etkili yağlardan bir tanesidir. Sadece nemlendirmekle kalmaz, aynı zamanda besler ve korur.
  • E Vitamini – ünlü bir antioksidan – cildin, serbest radikallerin verdiği hasara karşı korunmasına yardımcı olur.

Kalıcı bir etki yaratın

Ellerinize biraz daha fazla özen göstermek istiyorsunuz artık beklemeyin! Hemen şimdi bir HAND SERIES Nemlendirici El ve Tırnak Bakım Kremi satın alın, ellerinizi şımartın ve sonsuza dek sürecek o ilk izlenimi yaratın. Ve tabii şunu da unutmayın: yakındaki özel günler için bu ürün mükemmel bir hediye olacaktır.
Ürüne http://www.amway.com.tr/user/staskiran  adresinden ulaşabilirsiniz.

2 Aralık 2013

ARTISTRY YOUTH XTEND (süper paket)


ARTISTRY YOUTH XTEND (süper paket)

Sizlere Amway ürünü olan ARTISTRY YOUTH XTEND ürününden bahsetmek istiyorum. Ürün 

daha yeni piyasaya çıktı. İlk kullanıcısı olarak size de tavsiye ederim. Nedenlerini  okuyunca siz 

de bana hak vereceksiniz.

* İki seriden oluşuyor. Eğer cildiniz yağlıysa krem, karma ise losyon formunu kullanıyorsunuz.



------losyon formu------                                                        -----krem formu-----

ARTISTRY YOUTH XTEND Power System erken yaşlanma belirtileri geciktirici cilt bakımında 

bir devrimdir - dört çok etkili ürünün güçlü bileşimini kullanarak insanlar bir hafta gibi kısa bir 

sürede hemen fark edilen daha genç görünen cildi hissedecekler. Hızlı sonuçlar verdiği 

kanıtlanmış olan Power System beslenme, nemlenme ve koruma yönünden optimum bir

 karışımdır. Hızlı sonuçlar almak isteyen ve ciltlerinin görünüşünü geliştirmeye çalışanlar için

 Power System cilt bakım rejimine 'mutlaka' eklenmesi gereken bir unsurdur.   

Gözle görülen ince çizgiler ve kırışıklarda rahatlama. Teste katılan kadınların çoğunluğu 

Power System'in bir haftada ince çizgilerin ve kırışıkların görünüşünün rahatlamasına yardım 

ettiğini söylediler (tüketici algılama araştırmasına dayanarak).

Daha yumuşak cilt. Teste katılan kadınların büyük çoğunluğu sadece bir hafta Power 

System kullandıktan sonra daha yumuşak bir cilt fark etmişlerdir  (tüketici algılama 

araştırmasına dayanarak).

Hafif nemlendirici formül. Yoğun Besleyici Gece Losyonu ve Koruyucu Losyon karma-yağlı

 cilde rahatlatıcı bir nemlenme sağlamak üzere özel olarak formüle edilmiştir.  

* ARTISTRY YOUTH XTEND Power System doğanın faydası ile bilimin gücü arasında 

mükemmel bir uyumu temsil eder. ARTISTRY doğanın hazinelerine derinlemesine girerek yerli 

halkın 'Hayat Ağacı' adını verdiğiAfrika Baobab ağacıve cildin doğal protein üretimini artıran 

Akdeniz Mersin bitkisinin yaprağından çıkarılan botanik bir öz olanLifeSirt gibi çok etkili, 

antioksidan zengini bileşenler elde etti.  Bu değerli bitkiseller ARTISTRY'nin özel Micro-X6 

Peptide bileşeniyle tamamlanır. Özel olarak geliştirilen bu formül  cildin kendi kendini 

onarmasına yardım eder. 

Konsantre Serum - Serumu tüm yüze ve boyna eşit olarak uygulayın, sonra yukarıya doğru hareketler ile cilde masaj yapın. Sabah ve akşam kullanın.

Koruyucu Krem –  Parmak uçlarını kullanarak Konsantre Serumu uyguladıktan sonra  her sabah yüze ve boyna nazikçe sürün.

Yoğun Besleyici Gece Losyonu – Her akşam yukarıya doğru darbelerle yüze ve boyna sürün.
Yoğun Besleyici Göz Kremi – Az bir miktar ürünü yüzük parmağınızla göz bölgesinin altına ve çevresine hafifçe dokundurun. Serum ve Losyonu uyguladıktan sonra sabah ve akşam kullanın. 

Benim sayfama;
http://www.amway.com.tr/user/staskiran 
adresinden de ulaşabilirsiniz.

17 Kasım 2013

MUTFAK ÖNLÜĞÜ 4

Mutfak Önlüğü

Ben koyu renk mutfak önlüklerini daha kullanışlı bulduğum için hazırladım. Tasarımı bana ait olduğu için başka bir yerde görmeniz mümkün değil. Pamuklu kumaş olduğu için terletmez. Soğuk suda yıkamanızı öneririm.




MUTFAK ÖNLÜĞÜ 3

Mutfak Önlüğü

Bu önlüğü de kot kumaşından çalıştım. Biye ve dikişler kibar bir süs oluşturuyor. Tabii ki yıkarken soğuksu herzaman şart. Tasarımım ise aşağıda beğeninize sunuldu.
Önlüklere mankenlik yapan canım kızıma da teşekkür derim.




MUTFAK ÖNLÜĞÜ 2

Mutfak Önlüğü

Sizler için hazırladığım ikinci modeli de yayınlıyorum. Elimde oluşan bir kitle nedeni ile operasyon oldum. Elim artık iyileşti sayılır. Klavyeyi rahat kullanmaya başladım. Yine pamuklu bir kumaş ve biyelerle süslenmiş önlük tasarımımı yayınlıyorum. Ilık suda yıkanması da tavsiyelerim arasında.






20 Ekim 2013

MUTFAK ÖNLÜĞÜ 1

Mutfak önlüğü,

Yeni çalışmalarımı nihayet bitirdim. Uzun zamandır düşündüğüm tasarımı çalıştım. Ben her zaman kolaydan yana olmadığım için süsledim, etrafına desen geçtim. Sade ürünler olsun derken yine biyeler ve desenlerle önlük renklendirilirdi. İlerleyin günlerde diğerlerini de beğeninize sunacağım.








3 Ekim 2013

Merhaba  dostlarım,

Sizlerden gelen istek üzerine nakış desen albümümü sizlerle paylaşacağım. Uzun zamandır bu çalışmayı hazırlamaya çalışıyorum.

Desenleri Singer Futura formatında yayınlamayı düşündüm. Çünkü Singer dikiş makinasına sahip olunca sadece üzerindeki desenler yeterli olmuyor. Çalışmanıza uygun desen ihtiyacınızı buradan sağlıyabileceksiniz. Yakında desenleri yavaş yavaş sizin beğeninize sunacağım.

Bu arada görüşlerinizi bana yazın ki ihtiyacınıza uygun çalışma olsun.

Şimdilik hoşça kalın...

4 Eylül 2013

Hazır Kahve


Bu yazımızda AMWAY ürünlerinden birisi olan hazır kahve, Günlük yoğun koşuşturma içinde biraz rahatlamak istediğinizde, enerjiye ihtiyaç duyduğunuz da ya da akşam yemeğinden hemen sonra güzel bir keyif yapmak istediğinizde Amway ürünlerinden birisi olan hazır kahve ile bu ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Hazır Kahve;

Saniyeler içerisinde içilmeye hazır hale gelen bu kahve özel yöntemlerle dondurularak kurutuldu. Tamamı arabika kahve çekirdekleri kullanılarak üretildi ve taze kalması için her biri ayrı ayrı 100 gr olmak üzere 4 paket halinde aleminyum folyolara sarılarak ambalaj haline getirilmiştir.


Filtre Kahve;

Amway ürünlerinden bir diğeri eşsiz bir tat ve aroma karışımı olan filtre kahve. Ekvator ülkelerinde yetiştirilen %100 Arabika kahve çekirdekleri kullanılarak hazırlanan bu geleneksel harman, 4 adet 250 gr’lık paketlerde satışa sunuluyor.


Espresso;

Amway ürünlerinden kahve kategorisinde sonuncusu ise kendine özgü aromasıyla espressodur. Bu kahve %100 Arabika kahve çekirdeklerinden üretilmiştir ve tadı taklit edilemeyen bir lezzetin keyfini amway ürünleri kalitesi ile yaşama fırsatını veriyor.



Amway ürünleri doğrudan satış sistemiyle satılmaktadır. Amway ürünleri süper marketlerde yada kozmetik ürünlerin satıldığı mağazalarda bulunmaz ve ancak bir Amway Serbest Girişimcisi (ASG) vasıtasıyla tedarik edilebilir. Sizde tamamen doğal olarak üretilen bu ürünleri satın alarak kullanabilir yada Amway’in sunmuş olduğu muhteşem imkanlardan faydalanarak Amway serbest girişimcisi (ASG) olabilir ve çevrenizdeki insanlara tavsiye ederek ek gelir sağlayabilirsiniz. Sipariş vermek, ürünler hakkında ayrıntılı bilgiler almak yada amway serbest girişimcisi hakkında bilgi almak için  kumastanatolye@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

8 Mart 2013

Yeşil Saten Nevresim Takımı


Merhaba dostlarım,

Size satenden diktiğim pike takımını sunuyorum. Fotoğraf makinam renkler arasındaki ince ayarı yapamadığı için mavi mi yoksa yeşil mi diye düşündürüyor. Aslında rengi açık yeşil. Fisto ile harç denilen malzemenin uyumunu göstermek istedim.
Takım 240*250 boyutlarında çarşaf, 225*200 boyutlarında nevresim, 50*70 boyutlarında iki adet yastık kılıfından oluşuyor. Çarşaf yatağın iki yanından etek gibi sarkıyor. Kumaş saten olduğu için çarşafda  toplanma yada bozulma olmuyor.




Bo fotoğraflar mavi gibi görünüyor ama aslında açık yeşil :))

7 Şubat 2013

Diş Buğdayı Havlu Nakışı

Yeni çalışmamız diş buğdayına hazırlık.

Bebeğimizin dişleri çıkmadan hazırlığa başladık. Bu havlular keselere konulacak ve misafirlere hediye edilecek.

Bebeğin annesinin beğenisine iki modelde işlenmiş havluları sunduk. Bakalım hangi modeli

beğenecek? Daha keselerine yerleştirmedim. Hemen sizlerle paylaşmak istedim.   

Bakın bakalım hangisi güzel olmuş? =)

Gülen dişin desen çizimi bana ait. Daha karmaşık desenleri de çizebilmek için çalışıyorum.




Hangisini beğendiniz? Önerilerinizi bekliyorum, sevgiyle kalın.

22 Ocak 2013

Kalplerden Bebek Yastığı

Yine bir bebek yastığı daha.
Bir pachwork çalışması aslında.

Çalışması oyalayıcı ama altın yastığı olarak kullanacak.
Bu yastığın üzerinde de bir sürpriz var. Ancak size hazırlamamızı isterseniz görebileceksiniz ;)

Yakında kargoyla yola çıkacak.
Annesi iyi günlerde kullansın.

İsme Özel Nakışlı Bebek Yastığı

Sevgili takipçilerim sizlerle yeni çalışmaları paylaşmak istiyorum. Artık bebek odası süsleyeceğiz.

Arkadaşım Banu Bebek ile birlikte bebeklerin annelerini sevindireceğiz.
Nasıl mı?
Yeni doğan bebeklerin odasına gerekli olan ev mefruşatlarını, şekerlerini, anı defterlerini hazırlayacağız.

Yastıkların üzerine bebeğin adını işliyorum. İstek doğrultusunda doğum tarihi, kilosu da de işlenebilir.

Sizinle altın yastığı ve bebeğin adının yazılı olduğu yastığı paylaşmak istiyorum.
Yastığın üzerinde bir sürpriz daha var ama bende saklı, bana yazın :))

12 Ocak 2013

AMWAY Üyelik Hakkında Bilgi

Serbest Girişimciler üç şekilde gelir elde edebilirler:

1. Perakende satışlardan kar: Pek çok Amway ürünü için SG’nin ödediği fiyat, ürünü önerilen perakende satış fiyatından sattığı takdirde ona % 30 civarında bir kar marjı sağlar. Elbette her perakendeci gibi, eğer isterseniz ürünü istediğiniz kar marjı ile satmakta özgürsünüz.


2. Kişisel Puanlardan Performans Primi: Amway SG’leri müşterilere yapılan satış hacmine dayanan primlerle ödüllendirir.


3. Grup Puanlarından Performans Primi: SG’ler, kendilerinin AMWAY’e tanıştırdığı veya sponsor ettiği diğer SG’lerin yaptığı satış hacmine dayanan ek primlerle de ödüllendirilebilirler. Bu ek primlerin ödenmesi gruplara veya ‘alt sıra gruplarına’ ödenen primleri etkilemez.
Bir SG’nin işi büyüdükçe ek primler ve teşvik ödülleri verilebilir.


Nasıl Amway Serbest Girişimcisi olabilirsiniz?


Amway işine başlamak basittir. Yapmanız gereken şeyler şundan ibarettir:


1. Halen faal olan bir SG’den size sponsor olmasını istemek.


2. Sponsorunuzla birlikte Amway İş Politikalarına uymayı taahhüt ettiğiniz sözleşmeyi doldurun ve imzalayın.

Yolun her adımında bizimle irtibattasınız ve destekleniyorsunuz.

Bizim için temel bir öncelik Amway işlerini geliştirirken bütün SG’lere destek sağlamaktır. İşinizi geliştirirken bunun her aşamasında size yardım edecek çok çeşitli eğitim ve iş kurma materyalleri sunulur. Bunlar Amway İşinizi başlatacak Başlangıç Setinden başlayarak tüm ana ürün gruplarını içeren kapsamlı ve yaygın eğitime kadar uzanmaktadır. İlk sponsorunuz da size eğitim ve destek vermek zorundadır.
Yani bağımsız olacaksınız; asla yalnız kalmayacaksınız!


Amway dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biridir.


*İyi düzenlenmiş iş planı
*İşinizin nasıl gelişeceğini siz kontrol edersiniz
*Üstün kalite ürünler
*% 100 tatmin garantisi
*Düşük maliyet, düşük başlangıç riski
*Stok tutma mecburiyeti yoktur
*Asgari ürün satın alma mecburiyeti yoktur
*İşleyen Bir Plan
 

Amway Satış ve Pazarlama Planı, Müşterilere ürün ve hizmetlerin doğrudan satışı ile işinizi büyütmek amacıyla yeni SG’lerin sponsorluğunu yapmak arasında bir denge kurulmasına dayanmaktadır.
Eğer bu işin size göre olmadığına karar verirseniz 90 gün içinde herhangi bir nedenle Amway Başlangıç Setini iade edebilir ve tüm bedelini geri alabilirsiniz. SG olmak için veya SG olarak kalmak için zorunlu veya minimum ürün satın alma zorunluluğu yoktur.


ASG (Amway serbest girişimcisi ) olmak, yada kullanıcısı olmak, bilgi almak gibi hangi konuda isterseniz bilgi verebilirim. Üst sponsorlarım daima ilgililer.Türkiye’ nin her bölgesinden yazabilirsiniz.

Amway Serbest Girişimcisi olarak kayıt olmak istiyorsanız....

Orjinal Amway sitesine giriniz. 

SG No : 318 36 20


Eğer amway serbest girişimcisi olmak isterseniz kumastanatolye@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.
Görüşmek üzere.