Kumaş ile nakışın bir aradaki zarafetini sunmak istiyorum.El emeklerimi sizinle buluşturmak dileğimle.. El emeği, kişisel bakım ve ev bakımı hakkında bilgilerimi de sizinle paylaşacağım. Ayrıca Amway ürünleri hakkında da bilgilenmiş olacaksınız.

2 Ağustos 2012

Deniz

Sizinle hep iş paylaşmanın yanında çok sevdiğim deniz kıyısında çekilmiş birkaç fotoğrafı da paylaşmak istedim.

Çekimler bana ait, burada içim huzur doluyor. Bu kadar bakir yerleri korumak doğaya olan borcumuz. Karşıdaki kayaların altında tilki ve tavşan yuvaları, kayanın üzerinde de keklikler. Onlarla beraber yaşamaya alıştık.

Bahçeyi sulayınca su içmeye bahçemize kadar geliyorlar... İlerleyen zamanlarda resimleyebilirsem sizlerle paylaşırım.




Beyaz Dantel Mutfak Takımı

Merhaba blog dostlarım,

Sizlerle uzun zamandır paylaşımda bulunamadım. Sebebi de fotoğrafları bloğuma yükleyememem. Bilirsiniz genelde fotoğraflamayı unuturum. Nedenini bilmediğim bir sebepden dolayı çektiğim fotoğraflar yüklenmedi. Bu gün tekrar denemek istedim, yüklüyebildiğim için çok sevinçliyim.

Aşağıdaki takım bir mutfak takımı.

Peçeteleri, buzdolabı örtüsü ve şahane bir masa örtüsünden oluşuyor. Örnek kolay görünebilir ama sarması resmen sabır ve dikkat istiyor. Hazırlaması ve sarması çok zamanımı aldı. Bu takımı monte ederken çok dikkat istiyor. Örerken oluşan kaymaları düzeltmezseniz hoş olmayan görüntü ortaya çıkar. Sararken de yavaş yavaş ve dikkatli sarmak gerekiyor. Çok uğraştım dersem abartmış olmam.

Kumaşın sarılması bitip de alttaki kumaşı kesince bende yaptığım işi beğendim. Aşağıda resimlerini paylaştığım mutfak takımını görünce benimle aynı fikride olacaksınız. Görüşlerinizi yazarsanız da sevinirim.

Sonuç aşağıda.
Özenerek çalıştım.
Sahibi iyi günlerde kullansın.
Kendisine mutluluklar diliyor, öpüyorum.


Peçete ve buzdolabı örtüsü;




                                                                   Masa örtüsü;






                                                               

                                                               Masa örtüsünün eteği;



Masa örtüsünün göbeği;


Bana sorarsanız örmesi kolay, sarması zaman alan bir takım. Fakat her şeye rağmen sonuç muhteşem!