Kumaş ile nakışın bir aradaki zarafetini sunmak istiyorum.El emeklerimi sizinle buluşturmak dileğimle.. El emeği, kişisel bakım ve ev bakımı hakkında bilgilerimi de sizinle paylaşacağım. Ayrıca Amway ürünleri hakkında da bilgilenmiş olacaksınız.

25 Eylül 2011

NUTRIWAY Ürünleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

NUTRIWAY

1- Nutriway ürünlerinin hepsi bir arada kullanılabilir mi? 
Nutriway ürünlerini bir arada kullanmanızda herhangi bir sakınca yoktur. Ancak tüm ürünlerin gelişigüzel kullanılması yerine Yaşam Tarzı Değerlendirme Formu ile vücudunuzun hangi vitamin ve minerallere hangi oranda ihtiyaci olduğunu saptamanızı öneriyoruz. Ayrıca tıpkı beslenmemizdeki öğünler gibi, tabletleri de gün içinde farklı zaman dilimlerine yaymak daha uygun olabilir.

 2- Nutriway ürünlerinin tedavi edici özelliği var mıdır? 
Nutriway Beslenme Destek Ürünleri adından da anlaşılacağı üzere daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürebilmeniz için beslenmenizde açık kalan vitamin ve mineral ihtiyacinizi tamamlamak üzere önerilmektedir. Ürünlerimizin herhangi bir hastalığa karşı tedavi edici bir özelliği ve iddiası yoktur. Ancak vücudunuzda ihtiyacınız olan vitamin ve minerallerin eksikliği nedeniyle meydana gelen bir takım şikayetlerin giderilmesine dolaylı etkisi olabilir.
 
3- Nutriway ürünleri bağımlılık yapar mı? 
Nutriway ürünleri beslenme yoluyla vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri alamamanız durumunda takviye edici olarak size sunulan doğal beslenme destek ürünleridir. İçinde bağımlılığa yol açacak hiç bir madde bulunmamaktadır.

4- Nutriway ürünleri 4 yaş altındaki çocuklarda neden kullanılmamaktadır? 
Nutriway ürünlerinin 4 yaşın altındaki çocuklara önerilmemesinin sebebi bu yaş grubundaki çocuklar üzerinde test edilmemiş olmasıdır.

5- Çiğnenebilir tabletleri yutmakta bir sakınca var mıdır? 
Çignenebilir tabletleri çignemeden su ile de yutabilirsiniz, bir sakincasi yoktur.

6- Nutriway ürünleri iştah açar mı?
Vitamin ve minerallerin kullanımının iştah açtığı yönündeki yorumlar psikolojik bir yönlenme sonucunda ortaya çıkmaktadır. Sebze ve meyve konsantrelerinden elde edilen Nutriway ürünlerinin böyle bir etkisi olması mümkün değildir. Ancak vitamin ve minerallerin eksikliği dolayısıyla vücutta oluşan sorunlar iştahsızlığa neden oluyorsa bu eksiğin giderilmesi sonucu iştahın olması gereken seviyeye dönmesi mümkün olabilir.

7-Nutriway Krom Pikolinat ne tür bir beslenme destek ürünüdür?  
Nutriway Krom Pikolinat icinde krom, vanadyum ve pikolinik asit bulunan bir beslenme destek ürünüdür. Bu ürün bir taraftan vücuttaki ensülin miktarini düzene sokarak, normal kan sekeri duzeyinin desteklenmesine yardim ederken diger taraftan da vücudun yiyeceklerden alinan karbonhidrat, yağ ve proteinleri daha verimli kullanmasina yardimci olur. Bu sebeple düsük yağ beslenme rejimini ve kilo yönetimini dikkate alan kişiler için destekleyici bir üründür. Ürünün kullanım şekli yemeklerden 30-45 dk önce 1 kapsül olarak önerilmektedir.  

8-Nutriway Krom Pikolinat’ı şeker hastaları kullanabilir mi? 
Nutriway Krom Pikolinat’ı şeker hastaları da doktorlarına danışmak kaydıyla kullanabilirler. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, ürünün insülin içermediği ve dolayisiyla şeker hastaları tarafından insülin  yerine kullanilmasinin beraberinde ciddi saglik sorunlarina yol acabileceğidir. Bu örnekten hareketle, Nutriway ürünlerinin hic birinin tedavi edici özelliii olmadiğini ve herhangi bir hastalığı olan kişilerin mutlaka doktorlarına danışarak bu ürünleri kullanmalari gerektiğini tekrarlıyoruz.
  
9-Nutriway ürünlerinin seçimini neye göre yapmalıyız?  
Nutriway Beslenme Destek Ürünleriniden siz ve müşterilerimiz icin en doğru secimi Yasam Tarzi Değerlendirme Formu  yardımıyla yapabilirsiniz.
  
10 - Nutriway Omega 3’ün faydaları nelerdir?  
Omega 3 'ün düzenli olarak kullanıldiğinda kandaki kolesterol ve trigliserid seviyesini düşürdüğü bilinmektedir. Kani incelttiği, pihtilasmayi engellediği ve kan basincini düzenlediği ve kalp krizi riskini azalttiği düşünülmektedir. Bağişiklik sistemini güçlendirdiği ve yaşlılık etkilerini geciktirdiği bilinmektedir. 

11 -Nutriway ürünlerini hamileler ve süt veren kadınlar kullanabilir mi? 
Nutriway ürünleri; doğal içerikler barındırdığı ve vücut tarafından kolaylıkla emilebilen vitamin ve mineral formülasyonları içerdiği için vücut için sağlıklı bir beslenme desteği sunarlar. Nutriway ürünleri, koruyucu kimyasal veya boya katkıları içermedikleri için hamile bayanlar tarafından tercih edilebilirler; ancak Nutriway ürünlerinin normal kişiler için önerilen dozları, hamileler için yeterli olmayacaktır.Bu konuyla ilgili olarak, hamile bayanlar, bu ürünleri hangi dozlarda ve nasıl kullanacaklarını mutlaka Doktorlarına danışmalıdırlar

12-Vitaminlerin yan etkisi var mıdır? 
Beslenme destek ürünleri dozlarındaki Nutriway vitamin ve mineral tabletlerinin herhangi bir yan etkisi söz konusu değildir.
13-Kilo alma veya verme amaçlı bir ürün var mıdır? 
Hayır.  

Daha fazla bilgiyi AMWAY ÜRÜN KATOLOĞUNDAN alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benim için sizin fikirleriniz önemli...