Kumaş ile nakışın bir aradaki zarafetini sunmak istiyorum.El emeklerimi sizinle buluşturmak dileğimle.. El emeği, kişisel bakım ve ev bakımı hakkında bilgilerimi de sizinle paylaşacağım. Ayrıca Amway ürünleri hakkında da bilgilenmiş olacaksınız.

27 Eylül 2011

ARTISTRY & Kişisel Bakım

ARTISTRY & KİŞİSEL BAKIM

1-Güneş lekeleri için hangi ürünleri kullanmalıyız?  
Yüz bölgesinde oluşan güneş lekeleri için Cildi Aydınlatıcı Öz'ü, vücut bölgesindeki lekeler için ise AHA Vücut Arındırıcı Nemlendiriciyi kullanabilirsiniz.

2- Time Defiance Yoğun Onarım Serumu için iade süresi nedir.?
Time Defiance Yoğun Onarım Serumu da diğer ürünlerimiz gibi Müşteri Tatmin Garantisi altındadır. Bu üründen memnun kalmadığınız taktirde Müşteri Tatmin Garantisi çerçevesinde makul bir süre içinde iade edebilirsiniz. Ancak performansına çok güvendiğimiz bu ürünün iadesi öncesinde bir dilekçe ile iade ve memnun olmama sebebinizi bildirmeniz istenmektedir.

3- Artistry Ürünlerini hangi yaş grubu kullanmalıdır?
Artistry Temel Cilt Bakım Ürünlerini ergenlikten itibaren, Artistry Time Defiance ürünlerini de 25 yaştan itibaren kadın erkek herkes kullanabilir.

4- TD Yoğun Onarım Serumu için bir yaş sınırı var mıdır?
Time Defiance Yoğun Onarım Serumu için kesin bir yaş sınırı yoktur. Çevresel etkilere yoğun olarak maruz kalan genç ciltlerde de kullanılabilir.

5- Gözenek temizliği için hangi ürünleri kullanmalıyız?
Gözenekler üzerinde daha etkili sonuç alabilmek için Gözenek Temizleyici Maske ile aynı gün olmamak şartıyla Cilde Parlaklık Katan Arındırıcı Jel'i de kullanabilirsiniz.


6- Cilde Işıltı Katan Losyon ile nemlendirici kullanmalı mıyız? 
Cilde Işıltı Katan Losyon, aynı zamanda bir nemlendirici ve fondöten işlevi taşıdığından ürünü kullanmadan önce ayrıca nemlendirici kullanmanıza gerek yoktur. Ancak kullanılmasında bir sakınca da yoktur.

7- Satinique ürünleri saç dökülmesini yok eder mi? 
Saç dökülmesi özellikle genetik faktörlerden kaynaklanıyorsa tamamen yok edilmesi mümkün olmayan bir durumdur. Ancak eğer dökülme saçın ihtiyacı olan bakımı elde edememesinden kaynaklanıyorsa Satinique serimizden saç tipinize uygun olan şampuan ve bakım ürünleri ile saçlarınıza destek verebilirsiniz. İçindeki Seramid İnfüzyon Sistemi saçınıza ilk kullanımdan itibaren onarma ve canlandırma belirtilerini kazandırır. Ayrıca Satinique Yoğun Onarım Maskesi de tüm Satinique ürünleri içinde 10 kat fazla seramid içeren formülü sayesinde haftada 1-2 kez kullanmanız neticesinde yoğun bir bakım yapar. 

8- Bir Artistry Time Defiance Wrinkle Relax ürünü ne kadar süre dayanir?
 Bir Wrinkle Relax, ortalama 840 "klik" yapar. Kullanim miktari kullanan kisinin yüzündeki çizgilerin derinligine ve hangi bölgede olduguna göre farklilik gösterebilir and testlerin sonuucunda kullanilacak bölgeye gerekli miktarda ürün kullanmak için yaklasik 5-8 klik gerektigi saptanmistir. (hafif normal çizgiler için ortalama 5 klik, daha derin çizgiler için 8 klik). Bu da 105-168 arasi uygulama alani saglar. Bir uygulama alani: 5 klik = 12 hafta 8 klik = 7.5 hafta Iki uygulama alani: 5 klik = 6 hafta 8 klik = 4 hafta Üç uygulama alani: 5 klik = 4 hafta 8 klik = 2,5 hafta Uygulama alani olarak da kas hareketlerinden dogan mimik çizgileri üzerinde kullanmak en etkili sonucu verecektir. 

9- Artistry ürünlerini hamileler ve süt veren kadınlar kullanabilir mi? 
Evet. Artistry ürünleri hamileler veya süt veren kadınlar tarafından kullanılır; ürünlerde, deri yoluyla vücuda girip sağlığı etkileyebilecek herhangi bir katkı bulunmaz

10-Cilt lekelerine karşı etkili jel akne tedavisinde kullanılıyor mu? 
Akne tedavisi gerektiren cilt problemleri mutlaka bir hekim yardımıyıla giderilmeye calışılmalıdır. Bununla beraber Cilt Lekelerine karşı etkili jel; sivilceleri leke veya iz bırakmadan kurutmak ve sonraki sivilce olusumlarını engellemek adına uygun bir kozmetik çözümdür. 

11-Alfa Hidroksi Serum Plus ciltteki eski izleri ( kesik. Yara vb.) geçirebilir mi? 
AHSP yukarıdaki benzer küçük lekelerin giderilmesi konusunda yardımcı olabilir, ancak kesin çözüm degildir.

12-Alfa Hidroksi Serum diğer ürünlerle beraber kullanılablir mi? 
Evet.

13-Cilt Bakım Ürünlerini kullanmak için önerilen bir yaş var mı? Cilt bakımına başlamak için en uygun yaş veya dönem ergenliktir

14- Artistry Vücut Şekillendirme ve Sıkılaştırma Jeli, doğumdan sonra oluşan çatlaklara iyi gelir mi? 
Hayır, Artistry vücut şekillendirme ve sıkılaştırma jeli gevşek ve yağlı dokuyu toparlayabilir ancak doğum sonrasında veya asırı kilo artışı veya kaybına bağlı deri çatlaklarını onarmaz. Ürün cildi sıkılaştırdığı için bu çatlakların görüntüsü küçülebilir, ancak bu gerçek bir düzelme değildir.

15- Artistry vücut şekillendirme jeli gevşek ve yaşlı dokuyu toparlayabilir mi?  
Evet. Artistry vücut şekillendirme ve sıkılaştırma jeli sıkılaştırıcı vücut jeli; karın, kalça, kol, kol altı gibi yumuşak ve yağ tutmaya eğilimli dokular üzerinde kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benim için sizin fikirleriniz önemli...