Kumaş ile nakışın bir aradaki zarafetini sunmak istiyorum.El emeklerimi sizinle buluşturmak dileğimle.. El emeği, kişisel bakım ve ev bakımı hakkında bilgilerimi de sizinle paylaşacağım. Ayrıca Amway ürünleri hakkında da bilgilenmiş olacaksınız.

3 Ocak 2012

AMWAY Üyelik

Yeni  bir iş. Kendinize bir şans verin!..

2012 yılında sizlerin karşısına yepyeni bir teklif ile geliyorum. Ben de sistemin içindeyim. Ama işi sevdim ve devam etme kararı aldım. Siz de bir başlangıç yapın ve bilgilenin. Bilgilendikçe bana hak vereceksiniz.

Nasıl bilgileneceğim dediğinizi duyar gibiyim.

Kendinize Bir Şans Verin.
Hayatınızı ne şekilde kazanıyor olursanız olun, belki bir öğretmensiniz, belki hemşire, işçi, doktor, avukat, memur, ev hanımı olabilirsiniz. Kendinize zaman zaman şu soruyu sorduğunuz oluyor mu? "Başka bir yol olmalı; daha rahat, daha az karmaşık?" Biz bu yolu bulduk.

 Başarı Yolu, bir yönüyle Azim ve İstek olarak adlandırılabilir. Bu İş fırsatı size artan gelir ve değişen hayat tarzlarını gösteriyor. Fakat aslında farklı olan şey bir yol göstericinizle birlikde başarıya ulaşmanız. Kişisel başarınıza ulaşabilmek için "Kişisel Danışman" ınız size yeni bir düşünce metodu geliştirmeyi öğretir. Eğer dikkatinizi O´na vermezseniz şu ana kadar sahip olduğunuz şeylere sahip olmaya devam edersiniz. Çünkü tek başına başarılı olmak zordur.

Yaşamınızda hedeflerinize ulaşma konusunda size yardımcı olabilecek bir kişisel yön göstericiniz olmasının avantajlarını bir düşünün!

Eğer pekçok insan gibi arzuları olan ve bunları gerçekleştirmek isteyen biriyseniz okumaya devam edin. Bu başarının yoludur. Şimdi birkaç dakikanızı ayırın ve
* Eğlenceli ve dünyayı gezebileceğiniz bir işe sahip olmanız ,
* Çocuklarinıza iyi bir hayat sağlayabilmeniz,
* Kendi işinizin patronu olmanız icin ve
* Hiç borçsuz yaşamak için kendinize bir şans verin!

Alışveriş yapmak yada sistemi tanımak için;

Hayallerinize ulaşmanız için Orjinal Amway adresine girdiğiniz zaman sağ üst köşede "Amway Serbest Girişimcisinin Konuğu olarak siteyi ziyaret et" yazan kısma tıklayınız.
Açılacak kısım da adınızı ve Amway SG'ye ADINIZI SOYADINIZI yazınız,
Amway Serbest Girişimcinizin kullanıcı adına da staskiran yazın
siparişleriniz size ulaşsın.

Eğer Amway serbest girişimcisi olmak isterseniz kumastanatolye@gmail.com adresine mesaj atabilirsiniz.
Görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Benim için sizin fikirleriniz önemli...